söndag 17 januari 2016

Nu är det vår!

Nästan i alla fall.


Igår putsade jag fönster och hängde upp min blå-vita gardin. Känns skönt att få planera lite framåt nu i vintermörkret och kylan. Som cafégardin så har jag hängt upp kökshanddukar! Men det blir nog bara tillfälligt tills jag köpt tyg och sytt något passande? Dom hänger ju inte så snyggt och jag vill inte gärna klippa sönder dom och sy ihop dom heller. Dom ska jag ha till andra syprojekt i framtiden. *Host, host!*

Bytte också paradhandduken till lite härligare färger!


Har inte broderat den själv, utan köpt den på Tradera, annars hade den nog inte vart klar? Som Du kanske sett i mina tidigare inlägg, så har jag MASSOR av handarbeten att göra färdiga? 
Annars händer inte så mycket spännande här och jag hoppas att Du tittar in på mina bidrag till 365 foton? Lämna gärna en kommentar också, det uppskattas!

Önskar Di en fin söndag med mycket sol!

Ha det gott och på återseende!

/Britten 

Inga kommentarer: