söndag 31 januari 2016

Mattrasor!

Idag har jag äntligen kommit mig för att sortera mattrasorna i någorlunda färgordning!


Många högar blev det.


Enfärgat och mönstrat! 


En hel låda med trasiga jeans!
Nu ska bara allt skäras till strimlor, när nu det ska bli? Nu är det snart ett år sedan vi drog på vävstolen och jag har bara vävt ca 50 cm på plädvarpen. Och jag skall väva ca 4,5 m! Pust!

Önskar alla som tittar in en fin start på Februari!

Ha det gott och på återseende!

/Britten

2 kommentarer:

Paula i pörtet sa...

Hej, min väninna i byn har tyger, mattrasor, garn ja det mesta i ett enormt syrum. Mattrasor har hon nu skänkt i mängder till flyktingkvinnor i byn som virkar runda mattor. De har så kallt och dragigt på golven där barnen leker så de försöker ha så mycket mattor som möjligt på golven. De både ser trevliga ut och håller kylan och fukten borta i de dragiga källarlokalerna där de har sina gemensamma utrymmen. Fantastiska färgkombinationer har jag sett. Man blir glad av deras mattor. Ja du har då ett drygt arbete framför dig, ska du väva en pläd? En vävd pläd har jag nog aldrig skådat...
Nu är det efter påtryckning sandat på gården, tur det för jag har fått traska två gånger ner till tvättstugan o då kan jag inte ta sparken med för där får inte tvätten plats.
Kramen

Anki sa...

Mycket jobb redan innan det är dags att väva... jisses vilket tålamod du måste ha :)