söndag 17 januari 2016

266: Skaparglädje 17/366


Skaparglädje känner man när man sysslar med sån't här!

Ha det gott och på återseende!

/Britten

2 kommentarer:

Anita Malta sa...

Fyndig tolkning och vissst är det härligt med skaparglädje oavsett vad det är man skapar!

Paula i pörtet sa...

Hej, mina fågelvänner är kvar, mest domherrar och talgoxar, några nötväckor. Ibland klagar dom på att frukosten serveras för sent, sisådär vid elvasnåret...men det struntar jag i. Jag är iaf konsekvent o ger samma tid varje dag...Det är snyggt med blåvitt, jag har äntligen börjat fundera på en cafegardin till köket. Alltså med både längder och en kappa. Mest för att få in färgklickar i mitt gråa kök. Men vi får se om det dyker upp någon gardin jag gillar, äår lite allergisk mot blommiga gardiner o det tycks mest vara såna mönster..
Nu hoppas jag på lite mindre kyla så vi kan gå längre än till affären
Kramen