tisdag 30 april 2013

På't igen!

Nej, jag ångrade mig! IGEN!
Jag stannar här, för One.com har blivit så krånglig numera. Sparar inte när jag vill och nu måste jag ha en utomstående ftp för att föra över filer därifrån till datorn.
Men nu till något annat!

Lite nytt har jag att komma med i alla fall!
Jag har införskaffat en ny mobil. En Sony Xperia V och den hämtade jag på posten idag.
Beställde den i lördags på Telias hemsida och idag anlände den. Det var snabbt marscherat! Heder åt Telia!
Meen! Jag får vänta tills på torsdag innan jag kan börja använda den, för det är ju ett helt annat simkort än det som är i min gamla. Det tycker jag faktiskt kan följa med när man köper en telefon som är så dyr!

Min gamla mobil, en Sony Ericsson T630, är väl ca 8 år och batteriet måste laddas stup i kvarten, så det var lika bra att köpa nytt. Dessutom ville jag ha en behändig kamera när jag går ut!
13 megapixlar! Det är ju bättre än min stora digitalkamera, för den har "bara" 10. Den är alldeles för stor att dra med sig ut när jag går med vovvarna på promenad.
Det värsta är väl att jag måste ha med och på mig glasögonen för att kunna se på skärmen vad det står och hur det ser ut? Men det blir i alla fall spännande när jag skall börja använda mobilen!

Idag blir det inga bilder dock! Glömde nämligen att köpa batterier till min stora kamera. Visst väl att det var något jag glömt? Synd!

Vi hörs!

Inga kommentarer: