tisdag 23 januari 2018

W.I.P!

Nu fortsätter jag brodera på den här tavlan!


Det är några år sedan jag började på den. Men jag tycker den är fin, så då tänkte jag göra klar den?
Hur den ser ut färdig syns lite längre upp i bilden. 
Har lite svårt att sy på så småmönstrad aidaväv. Har ju börjat bli skumögd på gamla da'r. Får väl skaffa mig förstoringsglasögon eller något annat som förstorar? 

Ha det gott!2 kommentarer:

Paula i pörtet sa...

Hej, så söta små violer. Med betoning på små...
Jag har ett förstoringsglas när jag målar mina tavlor, men till broderier är den opraktisk, då föreslår jag en som du hänger runt halsen så du har bägge händer fria. Jag köpte mig en riktigt bra lampa som går att vinkla åt alla tänkbara håll också, det hjälper mycket. Egentligen är det dags för nya glasögon, men det finns inte ekonomi för det nu, så förstoringsglas är da shit.
Kramen o trevlig helg

Kicki sa...

Jag har en förstoringslampa med justerbar arm, under en sån skulle du se bättre.
Det är många år sen jag slutade brodera pga att synen blev så mycket sämre.
Den välkommentavlan blir säkert jättefin.
Kram