lördag 20 augusti 2022

Present!

Lite sent, men ändå?
Var ju på studentmiddag  hos Carina i början på juni. Hennes Bonusdotter hade tagit studenten och jag var med och delade på en annan present. Men jag lovade också henne att jag skulle virka grytlappar, som hon skulle behöva den dag hon flyttar hemifrån.

Har ju en massa garn hemma som jag använde. Jakobsdals Fame, 100% bomull, som passade perfekt. 
Hittade ett mönster på Garnstudio, nr 189-20, som stickas med dubbelt garn på stickor nr 5.  I mönstret står det stickor nr 3½, men det tycker jag verkar lite smått för såpass grovt garn.


Så blev resultatet! Nytvättade och lite skrynkliga, men jag tror dom ska fungera bra i framtiden? Hoppas hon blir nöjd?

Jag har flera saker på gång, men det tar vi en annan dag!

Ha det gott och på återseende!

/Britten

Inga kommentarer: