söndag 1 december 2019

1: advent!

Nu är vi redan i december och tiden har gått så fort. Det blir den sista julmånaden jag firar i den här lägenheten.
Blir spännande med en ny lägenhet!


Önskar alla en trevlig advent!


Ha det gott och på återseende!

/Britten

1 kommentar:

Paula sa...

Hej, så roligt att höra ifrån dig, tack för din hälsning! Enligt veterinären så växer det ny brosk runt korsbandet med tiden, alltså kan skadan läka skapligt bra. Men risken är att belastningen blir stor på andra benet och att det blir samma sak där. Jag hoppas jag känner inom mig när det är dags att ta farväl, det är ju inte första gången. Men ännu lever jag på hoppet om att med en lugnare takt kunna leva tillsammans ännu ett tag. Vilken vacker stjärna du har i fönstret, ovanligt med en röd, så fin! Många julekramar