onsdag 5 december 2018

December!

Nu är vi inne i julmånaden!
Händer inte så mycket här att skriva om, så jag får göra en sammanfattning. Jag har fyllt år och det firades hos Dotra, tillsammans med henne och barnbarnen. Vi slog ihop våra firanden, eftersom barnbarnen fyller så nära mig. Vi åt en god middag och delade ut presenter och alla var nöjda och glada!

1:a advent har varit och snart är det 2:a advent. Lite pyssel blir det ju och det blir ju lite samma varje år, så jag har inte fotat det. Däremot gjorde jag ett nytt arrangemang i den gamla kopparbunken.
Några lila hyacinter, grön mossa och julkulor!

Igår var jag till Henån och handlade och då åkte jag med Närbussen som jag beställer dagen före. 
Var nere i centrum rätt så tidigt, så jag gick till Blomsteraffären först och köpte hyacinter och julstjärnor. Sen gick jag och fikade på Signes Café.


Orust Slöjd har utställning på Kajutan på Biblioteket nu, så jag gick dit och fördrev tiden innan jag gick till ICA Pärlan och handlade.
Klockan 12 gick bussen tillbaka och här sitter jag och väntar på den!


Förra veckan rensade jag det sista på balkongen och upptäckte att vårlökarna som stått i sina krukor i sommar hade börjat sprätta i värmen. Inte bra!I de tre mindre krukorna är det småiris och i den stora är det småblommande narcisser. Nu måste jag gräva ner dom bland buskarna under köksfönstret och hoppas att dom överlever vintern.
Det var allt för den här gången! Vi hörs!

Ha det gott och på återseende!

/Britten

Inga kommentarer: