onsdag 8 juni 2016

Tisdagstema: Pyssel!

Detta är mitt lilla pyssel!
Vävning är en av mina hobbies och nu har jag suttit i vävstolen och kommit lite längre på mina plädar.


Vill Du se fler pysselbilder kan Du kika in på http://www.tisdagstema.se


Ha det gott och på återseende!

/Britten

3 kommentarer:

Paula i pörtet sa...

Hej, vi har nu ställt upp fyra vävstolar i vår föreningslokal där vi försöker sysselsätta flyktingarna. Kvinnorna är väldigt duktiga på att väva och kön var lång när vi bara hade en vävstol i början. Nu flyter det på förutom att det är sommarlov även för handarbetsgruppen. Mattor är det enda jag sett i vävstol tidigare, så fin pläden blir! Ha en skön helg, här smattrar regnet på taket, kallt är det också, fast det passar ju mig bra
Kram

Violen sa...

Ett pyssel jag också gillar men det är länge sedan jag satt vid vävstolen! Har vävt gula, ulliga och sköna plädar! Lycka till med dina!

Kicki sa...

Så fin pläden blir.
Jag har bara vävt trasmattor, men det är ett par år sen jag satt i vävstolen nu.