söndag 22 maj 2016

Uppdatering!

Dags att göra en liten uppdatering här om vad jag sysslat med sista tiden!
Idag har vi regn här och det gillar inte mina Petunior "Million Bells". Dels så blåser det och dels så regnar det.
Nu har jag planterat om mina blommor och köpt hinkar att sätta dom i. Några fick jag ställa intill husväggen för att dom inte skulle bli dränkta i regnet. Dessa får Du se en annan dag, för jag glömde fota dom.


Mitt lilla Löjtnantshjärta blommar med en kvist för första gången och jag älskar dessa små rosa hjärtan.

Det var allt för idag!

Ha det gott och på återseende!

/Britten

2 kommentarer:

Kicki sa...

Så fint hos din dotter.
Två av mina löjtnanshjärtan har tydligen dött i vinter. Den tredje har bara en pytteliten kvist.
Jag gillar dom också jättemycket och får nog lov att köpa en ny planta.
Ha det gott!

Paula i pörtet sa...

Tänk så rolig överraskning! Och du handarbetar och fixar, ska det bli en bröllopspresent kanske? Snart är sommaren här, egentligen tycker jag att sommaren, den är här redan i maj när dagarna blir långa och blommorna börjar slå ut. Inte långt tills midsommarblomstren börjar blomma här nu. Sen kommer lupinerna och tar över o sen är det inte mycket kvar...
Kramiz