lördag 7 november 2015

Traderaköp!

Har gjort det igen! Handlat på Tradera, alltså?
Får ett ryck ibland att kika in där och alltid är det något som faller i smaken. Denna gång, egentligen 2, så har jag vunnit dessa auktioner.


Först ut är Tildatyger!
7 stycken bitar som jag tänkt göra en kudde av i lappteknik med sexkanter. Hittade en så fin kudde på Pinterest.com. På den sidan måste man ha ett gratiskonto att logga in på och det finns MASSOR av bilder att kika på och inspireras av!


Det var stor lycka när jag hittade tyget till denna!
Får se nu när det blir tid till att sy den också?


Nästa projekt!
Den här bonaden köpte jag av emzahundarna och blev mycket nöjd med affären!
En julbonad? Men jag håller ju på med en redan? Ja, men denna hinner jag ju inte till denna julen, men kanske nästa? Detta skall också bli en kudde. Har nämligen sett en hos hidlesundet.blogspot.no som hon gjort en kudde av. Man får mycket inspiration av andra bloggare och i den bloggen är det mycket av den varan! Den bloggen rekommenderar jag varmt!
Det var allt från mig och jag önskar Dig en fin och solig helg!

Ha det gott och på återseende!

/Britten

1 kommentar:

Kicki sa...

Det ser ut att vara jättetrevliga tyger.
Jag måste också försöka bli av med tyger, även en massa gamla gardiner från 70-talet, dom kanske går att sälja nu.
Ha de gott!