torsdag 25 juni 2015

Nybadad!


Nybadad efter konstens alla regler!
Fick också prova balsam för hundar, som jag fick låna av den granne som har Collie och nu doftar han som en hel parfymfabrik. 

Klicker är mer tacksam att bada i duschen, för han står absolut stilla. Det gjorde inte Rollie, som hela tiden försökte smita ut.
Tidigare har jag stått utomhus och använt trädgårdsslangen att duscha med, men nu har jag inte den möjligheten längre. Lite trångt i duschen, men som jag sa, så står han stilla, så det går ju rätt så snabbt i alla fall. 
Nu syns det ju inte så bra på bilden, men det blev en stor skillnad mot som han såg ut innan. Tidigare idag så kammade jag igenom pälsen, annars hade det nog blivit stopp i avloppet. 
Som Du ser så har han "tofflorna" på sig fortfarande, men dom skall klippas bort imorgon. 
Skönt att detta är gjort och att det blev så bra med balsamsprayen!

Ha det gott och på återseende!

/Britten

1 kommentar:

Paula sa...

Han är så stilig! Och jag kan nästan känna parfymen ända hit, jag har provat på Blinka och tyckte det var helskumt. En hund ska helst inte lukta nånting alls... B linka har också blivit duktig med åren och nu vet hon själv när hon är skitig efter promenad. Först hoppar hon upp på bänken på farstubron och väntar på att få tassarna torkade, sen, om jag skakar på huvudet o ber henne gå ner, så tassar hon direkt till duschrummet istället! Hundar är underbara
Kram och trevlig helg