fredag 1 maj 2015

Nässelsoppa!

Mmmm vad gott!


Tänk att få serverat en skål nässelsoppa på dörren?
Min snälla granne, Lena, frågade igår om jag ätit denna soppa någon gång och det hade jag ju inte. Så nyss knackade det på dörren och hon kom och bjöd mig på denna skål med soppa.
Den smakar underbart!!

Tack snälla Lena för den goda nässelsoppan!

Önskar alla en fin 1:a Maj!

Ha det gott och på återseende!

/Britten

2 kommentarer:

Paula i pörtet sa...

Haha, känner igen det där, jag har nämligen hotat grannen med att bjuda på nässelsoppa nästa vecka. Hon har inte heller smakat! Det finns många varianter på soppan, man kan ha i Philadelphiaost eller ädelost som förhöjare. >Mums, mina nässlor är väldans små ännu, men nu går det ju undan så jag tror de är plockklara om några dagar. Kram

Kicki sa...

Nässelsoppa är jättegott.
Kirskål fungerar också att göra soppa på.
Kram