söndag 29 mars 2015

Arbete pågår!

Nu har jag börjat måla sovrummet!


Här har jag målat alla kanter! Pust!
Det är ett litet sovrum med plats för min säng, nattduksbord, bokhylla och några stolar. Det stora sovrummet har jag min vävsol i och alla grejor till den.
Bilden tagen från dörren!


Till vänster innanför dörren har jag en vägg med garderober och bilden är tagen från hörnet längst in där!


Ett litet fönster finns också!
Svårt att fota i motljus, men huvudsaken är ju att det syns vad det är.

Läget idag är att det är målat en gång på väggarna och att kanterna är målade en gång till. Jag har också målat taket en gång innan väggarna!
Eftersom tapeten är så mörk, så kanske jag måste måla 3 ggr för att det inte skall lysa igenom? Men det får jag se idag när jag målat andra varvet? Mycket jobb är det, men det är ju så roligt när det är klart och det blir ljust och fint!

Nästa projekt är att måla mina stolar! Tänkte passa på här inne nu medans jag kan stänga dörren och slippa hund och katter i målarfärgen. 
Det stora sovrummet skall också målas någon gång framöver, men där står ju vävstolen, som sagt, och allt som hör till den. Dessutom skall jag väva två plädar innan jag kan montera ner den, så det kommer nog att dröja?

Annars flyter det på som vanligt här! Snön som kom har försvunnit, men just nu regnar det. Alltid är det nå't!

Önskar Dig en fin söndag och på återseende!

1 kommentar:

Paula i pörtet sa...

Lika flitig som vanligt ser jag! Du måste bli vig och rörlig av allt målande, upp och ner, klättra på stegar osv...
Här hade vi en mellandag igår med sol och vackert väder, idag snöar det åter...men det är bara att gilla läget. Kram från pörtet