tisdag 5 augusti 2014

Finfrämmande!

Igår kom Carina och barnen hit och vi lastade ett stort bord som jag fått av hyresvärden på taket på min bil. Det var både tungt att få upp och lite krångel innan vi fick bundit fast det, eftersom det är ett slagbord till viss del och klaffen på ena sidan fick fällas ut för att passa på takräcket.
Till slut fick vi fast det och åkte iväg!

Oskar skulle ha bordet i källaren i sitt blivande hobbyrum. Han blev jätteglad för bordet!
Vi åt spagetti och köttfärssås till middag och sen följde barnen med mig hem och sov över.

Efter frukosten i morse gick vi promenad med hundarna.
Nu börjar Björnbären mogna och barnen plockade lite grann som dom fick med sig hem. Själv tycker jag inte att det smakar så mycket och brukar inte plocka dom. Det blir mycket av den varan i år, men Hallonen ser ut att ha torkat in, även om det är mycket kart?
I förrgår tog jag en bild på Mio när han låg på balkongen och vilade. 


Kanske skönt att ligga på rygg och sträcka ut sig? Katterna gillar inte när jag har besök, så dom är bara in och vänder. 
Annars har vi 24 grader och nästan ingen vind här idag. Men det är fortfarande varmt och svettigt, så fort jag rör mig! 

Önskar Dig en fin tisdag!
Inga kommentarer: