fredag 13 juni 2014

Hänt i veckan!

Vi hade Världens finaste regnbåge här och den var så stor så jag kunde inte få med hela på bild. Dessutom måste jag vrida mobilen för att kunna få med en hel del av den. Dubbelbåge dessutom!
Det är nog den vackraste jag sett?


Vänstra delen


Högra delen
Ser Du dubbelbågen?

För en tid sen var jag på Orust blommor och köpte några pionplantor och skulle bl.a. ha den här:


Festiva Maxima

Vacker eller hur?
Men den var felmärkt och jag kom hem med den här:


Sorbet


Söt!
Man kan ju få byta, men den är så fin och doftar så gott, så jag behåller den. Skall köpa Festiva Maxima senare, eftersom jag vill ha en vit pion intill denna som redan finns.Vet inte namnet på den och den doftar såpa!
Vill bryta av med den vita, för sen skall det vara två rosa bredvid den. Det hoppas jag blir bra?

I måndags och tisdags passade jag Oskar som var hemma. När sen Carina kom hem i tisdags, så ville hon åka till Edets badplats här på Orust. Det är en långgrund och fin sandstrand och lämplig för barnen.
Carina hade med sig så vi kunde göra räkmackor och efteråt grillade vi bananer med mjölkchoklad i och det var supergott!


Carina gjorde sitt premiärdopp och sa att det var varmt i vattnet. Själv badar jag inte numera. Vi var där några timmar och hade det underbart. 
När vi kom hem till Carina hämtade jag hundarna som vistats i Carinas hundgård under tiden och åkte hem. 
Det var väldigt varmt i tisdags, 26 grader i skuggan, men nu är det mer normaltemperatur och tur är det för den värmen vill jag inte ha.

Ha en fin helg!
Inga kommentarer: