lördag 1 juni 2013

Motion

Det är nyttigt!
Igår var jag uppe med tuppen och då såg det ut så här utanför fönstret.


Senare på kvällskröken skulle jag åka ner och handla och då dök idén upp att jag skulle ta med mig Klicker och åka till Brattås där det finns ett motionsspår som är ca 2 km.
Sagt och gjort!


Har startade vi!
Men Klicker blir stressad och måste bajsa flera gånger, så jag fick plocka upp och gå tillbaks med bajspåsarna innan vi kunde fortsätta.

Jag hade ju mobilen med mig, men glömde ta bilder tills jag var nästan tillbaks där vi började. Lite fick jag i alla fall fota. Bl.a. en gran med sina stora utväxter.


Vi gick en låång och dryg backe!


Och sen en backe till!


Sen blev det en lång raksträcka och tur var det för nu var jag rätt så trött och hade ont i både ben och rygg.


Här går vi förbi en bergvägg med både mossa och ljung på.
Tänk att en tall kan växa ut från ett berg på det här sättet?


Nu har i gått ett varv och kommer ut där spåret delade sig i början.


Här står min lilla älskling (bilen) och väntar på att jag skall komma och sätta mig och vila!


När jag hade kommit fram så gick vi och kastade bajspåsarna i en skräptunna och tittade på omgivningen.


Här finns en fotbollsplan och här spelas förutom det, bingo.


Här har också  Henåns scouter sin stuga.

Tog sen en tur upp till Orust Hundägareförening och kikade. Där är hundutställning idag och det är över 300 hundar anmälda. Den är inofficiell och där är alla, både rasrena, oregistrerade och blandraser välkomna. Det hade redan kommit några utställare som skulle övernatta.
För 6 år sen ställde jag ut Klicker här. Han var då nästan 5 månader och fick fin kritik förutom öronen som var lite lätta. Numera står dom rakt upp, så därför har det inte blivit någon utställningshund av honom.

När vi kom hem så hade Klicker så bråttom att komma in och få hälsa på dom andra och bli avnosad. Det är bara nyttigt för honom att få vara för sig själv ibland, för han är alldeles för beroende av de andra. Han var både törstig och trött efter allt som han hade undersökt och alla dofter han nosat in!
Själv var jag inte så trött ändå efter att jag vilat benen och ryggen!

Idag har vi ett underbart väder här! 26,5 i solen och 21 i skuggan!
Hoppas att Du också har en solig dag?
Önskar Dig en fin helg!

Ha det gott!

Britten

Inga kommentarer: