fredag 3 maj 2013

Jag nyser...

.....och hundarna skäller!
Efter barnpassningen i söndags, så har Baskeluskan krupit över till mig. En lättare förkylning bara, men vad det killar i näsan! Rollie och Klicker blir som tokiga när jag nyser. Rollie blir helt hysterisk och går nästan till anfall, medan Klicker springer runt och skäller. Vet inte varför, men det är väl någonting med ljudet?

Idag har jag fått mitt simkort till mobilen. Det var ju ingen konst att starta den och jag har ägnat några timmar till att gå igenom det viktigaste. Till slut fattade jag det här med kameran också. Tryckte förstås på fel knapp, så jag spelade in video istället och för det mesta var fingrarna ivägen. *S*

Sen när jag gick ut med hundarna, upptäckte jag att jag hade glömt mobilen hemma när jag såg vitsipporna som ÄNTLIGEN slagit ut sina blommor.
Så det blev inga bilder idag med min nya mobil!
Annars verkar den ju ta fina bilder med sina 13 pixlar, jämfört med min gamla som hade 3,2 och som var bland de första med kamera.
Men det är mycket kvar att lära än!

Igår var Carina och jag på Torp, Uddevalla och bl.a. inhandlade jag säckar med kogödsel och Blåkorn. Gödseln ska vara till buskarna och det andra till gräsmattan. Imorgon är det lämpligt att gödsla gräsmattan, för på lördag väntas regn.

Idag har vi haft soligt och fint, men så jäkla kallt i vinden! Till veckan väntas ju värme, så då får jag väl en värmechock istället?
Aldrig kan det vara lagom, så jag blir nöjd!

Ha det så gott!

Ps. Kom ju på att jag hade ju två bilder på Bejlis som jag tog idag. Ds

 

Inga kommentarer: