tisdag 19 februari 2013

Äntligen

Yiippee!
Nu har jag fått mig en ny dator! En bärbar, istället för det där dammsamlande, krånglande åbäket. Men, nu ska allt läggas in och uppdateras och sen måste jag in och läsa alla blogginlägg jag missat i över en månad. Så då förstår Du att jag har mycket att göra?

Här går vardagar och helger sin gilla gång. Rollie slåss med Famos så tänderna ryker och Klicker är lika hispig som vanligt. Råkade lämna hundarna ensamma utan att sära på Famos och dom andra en kväll när jag gick till en granne. När jag kom hem, så var det blod lite överallt på golvet i lägenheten. Så hittade jag något som såg ut som en ljus klo på köksgolvet, så jag kollade både Rollie och Klicker, men ingen hade tappat någon. Famos har ju svarta, så han var det inte. När jag tittade närmare på objektet, såg jag att det var en tand. En framtand!?
Den första jag kollade blev ju Rollie och där fattades det en. Tanden hade inte brutits av, utan ryckts ut med hela roten, så det måste ha gjort fruktansvärt ont. Men vad hade han fastnat i och lyckats rycka ut en tand med? Troligtvis har han fastnat i Famos halsbandsspänne? Jag undersökte ju Famos också, men han hade varken sår eller blödning nånstans, så det måste ha gått till så.
Dessutom hade Rollie ett jack på nosen, men trots allt klarade han sig bra, etterblåsan! Än så länge ser det ut att läka sig fint där tanden har suttit, men det får ju hållas koll på, så det inte blir komplikationer.

Började äntligen renovera sovrumet för ca två veckor sen, men sen blev det stagnation, för jag åkte på ett ryggskott när jag skulle knyta skorna och gå ut med hundarna en morgon. Kände inte annat än att det gjorde ont just då, men inget värre förrän lite senare. Då kroknade jag och fick be dotra om hjälp att rasta vovvarna!
Nu är jag på bättringsvägen och kan i alla fall gå någorlunda rak i ryggen, men kan inte hålla på för mycket innan jag kroknar igen. Så det blir till att ta det lugnt ett tag framöver.
Att sitta vid datorn är ju ingen höjdare med ryggont heller, så det får ta sin lilla tid det också!

Så nu är jag alltså i etern igen och kommer snart in och hälsar på hos Dig och kollar vad som hänt, sen sist!

Ha det så gott!
Inga kommentarer: