tisdag 4 december 2012

Finfrämmande!

I fredags hade vi finfrämmande här!
Råkade titta ut genom fönstret och på andra sidan vägen på åkrarna sprang den här madamen.


Hon verkade orolig och sprang fram och tillbaka och sen över vägen och mellan 2 av grannhusen. Jag skyndade mig efter kameran och hann fånga henne på bild (inte så bra kvalitët). Hon sprang upp till åkrarna ovanför, där jag brukar gå med hundarna på morgonen.
I lördags när jag släppte hundarna där, så blev det full fart till det ställe där älgkon hade gått. Mycket intressant att nosa på. Tur att inte älgen var kvar! Dom kan ju lägga sig till ibland. Troligtvis hade hon kanske förlorat en kalv, eftersom hon verkade så orolig? Älgjakten pågår ju fortfarande.

Som Du ser så har jag julpyntat här på bloggen! Roligt att få ändra lite ibland och speciellt nu när julen närmar sig.  

Ha det gott! 

Inga kommentarer: