måndag 20 augusti 2012

Nyförvärv!

För en tid sen skickade jag efter detta överkast från Ellos.Rosigt och vackert på ena sidan och ränder på den andra.Så det är bara att välja efter humör, alltså!

Som tur var så hittade jag batterier till kameran i mitt förråd, så jag kunde ta bilder igen. Fast dom här är bara vanliga, så jag måste köpa uppladdningsbara ändå, för annars blir det dyrt i längden.

För närvarande har vi sol och + 24 grader här, men det är utlovat regn lite senare. Tidigt imorse kom det en åskknall också och lite regn. Skyndade mig att dra ur både dator och Tv. Dessutom hade jag bilbatteriet på laddning i bilen, med förlängningskabeln in genom ett av fönstren, så den drog jag också ur.

Igår när jag skulle åka till Dotra och lämna tillbaks trimmern, så startade (naturligtvis) inte bilen! Det berodde på att jag glömt ljuset på i bilen när det krånglade med bakluckan. Jesper, min granne, släckte det när han kom hem på nattkröken, men det hade nog redan dragit ur batteriet.
Så det var bara att lasta ur voffsen och gå in igen! Trist!
Idag hoppas jag att bilf-n startar, så jag kan åka och handla och lämna trimmern!
Ikväll är det ju premiär på "DALLAS" och det blir ett kärt återseende. Hoppas att man tycker att det är lika bra som förra gången?

Önskar Er en fin måndagskväll!
Inga kommentarer: