torsdag 31 maj 2012

Arbete!

Nu är det lite svalare så jag kan prestera något utomhus!
Klippte gräset för några dagar sen och det var lååångt och jobbigt. Det var första gången för i år och det hade väl vuxit 30-40 cm ungefär. Det var dessutom blött i botten, så gräsuppsamlaren funkade inte så bra, eftersom det blev stopp i utkastet. Men skam den som ger sig!
Två dagar i rad klippte jag och nu ser det ut så här:Den tog inte upp allt, så jag måste kratta resten. Dessutom ska jag köra med trimmern runt alla brunnar, stolpar och kanter innan jag krattar.
Idag har jag rensat bort saker som jag ställde på uteplatsen när jag flyttade och sen sopade jag den. Förutom allt skräp som hamnat där, så låg det torkade maskar och mördarsniglar och det är ju inte så trevligt. Men nu är det fint!Någon dag ska jag rensa bort allt ogräs som växer mellan plattorna också!
När jag var ute och fotade så fick jag trevligt sällskap av Bejlis och Mio. Ia var också framme, men henne lyckades jag inte få något kort på.Runt uteplatsen är det gamla stockar och dom ser inte så bra ut, men dom duger i alla fall att vässa klorna på, tycker Mio.Nu blommar syrenerna här!Den ser lite konstig ut busken, men det beror på att det är 2 sorter i den, tror jag, Eller också beror det på att det är varmare åt det håll som det blommar? Tycker blommorna ser likadana ut som dom gjorde i fjol när hela busken blommade. Det visar sig ju snart!
Doftar härligt gör dom i alla fall!
Vi har som sagt svalare här nu, men solen lyser och det håller sig runt 15 grader och det tycker jag är precis lagom för att arbeta utomhus i. Tänk att sommaren redan är här! Skönt!

Hoppas att Du får en fin dag imorgon!Inga kommentarer: