fredag 20 maj 2011

Whirlpool!

Tänka sig! Jag har fått ett alldeles splitternytt kyl- och frysskåp!Efter kl 19 igår kom vaktmästaren hit och levererade skåpet. Först tog han ju ut det gamla och under tiden han körde ut det, så städade jag i hålet där det stått. Det såg inte såå farligt smutsigt ut, trots att det stått där i 23 år ca.
När det var klart så åkte han och jag fick själv sätta dit det nya. Hmm!
Han frågade visserligen om jag behövde hjälp med att ta bort plasten och frigoliten och sa sen att det var så lätt och hade hjul, så det var ingen konst att sätta dit det. Men ändå! Det är ju faktiskt hans jobb.
Nåja, jag kan i alla fall slå mig för bröstet och säga att jag klarade av det alldeles själv!Läckert! Läckert!
Nu kunde jag äntligen plocka in maten och beundra nyförvärvet. Satte termostaten på medium, men idag fick jag sänka lite, eftersom det var +8 grader och det tycker jag är liiite för varmt. Det gamla höll ju mellan 0 och +6, men det var ju alldeles för kallt!
Grönsakslådor har jag också! Så nu kanske grönsakerna håller sig längre. Frysen verkar också fungera som den ska. Har inte mätt temperaturen där ännu. Lite märkligt är att den går på samma termostat som kylen?
Men, jag är nöjd!
Vaktmästaren ville att jag skulle mejla listan på allt som skulle åtgärdas i lägenheten. IGEN!
Ni som läst bloggen tidigare vet ju vilka problem det har vart att få något gjort här, men att anlita Hyresgästföreningen har börjat ge frukt nu, verkar det som.
Hoppas att det håller i sig!
Nä, nu ska jag ta en promenad med vovvarna och Er andra önskar jag
En superhelg!

Kram Britten

Inga kommentarer: