Jul igen!

Här sitter Klicker och väntar på Tomten!

Idag ska vi till dottern med familj och fira jul.
Önskar Dig en

GOD JUL!

Ha det gott och på återseende!

/Britten

Det här inlägget postades i Allmänt, Hundar, Jul, Klicker. Bokmärk permalänken.

1 svar på Jul igen!

  1. Paula skriver:

    Hej, jag fick mig en riktig tankeställare när blinka oväntat blev så dålig. Jag skulle inte ha någon hund efter henne, men det blev tomt och jag insåg att jag inget annat jag hellre gör än ägnar mig åt min lilla flock. Mycket enkelt beslut till sist. Och nu när han är här och tar sin plats så självklart så vet jag att jag tog rätt beslut. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.