Midsommarhälsning!

GLAMIDSOMMAR!


Ha det gott och på återseende!

/Britten

Det här inlägget postades i Allmänt, Blommor. Bokmärk permalänken.

1 svar på Midsommarhälsning!

  1. Paula skriver:

    Ja det stämmer, du har också snaggat hår. Men du är ju i min ålder och då kanske det är naturligt att en fyrtioåring är fräschare. Tycker jag. Men du är fräsch för din ålder, låter det bra? Jag är faktiskt helt nöjd om bara kroppen skulle fungera. Hur jag ser ut bryr jag mig väldigt lite om. Just nu är jag nära att få värmeutslag under tuttarna och under hängmagen. Inte kul alls. Kliar under kläderna och när jag duschat börjar det irritera. Smörjning hjälper icke. Nu har jag tagit till talk! Bästa botemedlet är lägre temperaturer men det styr ju inte jag över. Ha det bra i sommarvärmen, kram från pörtet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.