Påskblommor!

Nu har Påsken börjat göra sitt intåg hos mig! Jag har alltid gillat  Narcisser. Speciellt de storblommande som denna Carlton.
När jag hade egen trädgård, fanns där sedan tidigare en massa dubbla Pingstliljor som doftade underbart.
Ikväll ställer vi om klockan 1 timme framåt mot sommaren!
Idag är det 9 månader till jul också. 

Önskar Dig en fin helg!
Britten
Det här inlägget postades i Blommor, Påsk. Bokmärk permalänken.

1 svar på Påskblommor!

  1. Paula skriver:

    Hej på dej! Jag kollar inte statistiken på min blogg särskilt ofta, ja antalet besökare har jag ju i räknaren, sen brukar jag kika på vad dom letat efter när dom hittat till mig. Vanliga sökord kan man se tydligt, men jag kollar aldrig upp specifika besökare. Det skulle vara ett himla jobb för det är rätt många som hälsar på. Huvudsaken är att ingen skickar dumma kommentarer eller försöker göra något annat fuffens. Det har aldrig hänt på över tio år, peppar peppar. Jag vet att det finns knäppskallar där ute men kan inte begripa att dom skulle börja förfölja en som mig när det finns så många kändisar dom kan hänga efter istället. Ja du, sysselsättningsproblem har du inga, jag har snart också en massa påbörjade tavlor, tror det är en tre-fyra stycken nu. Det är egentligen mest slutputsen som är kvar, men nu känner jag inte att jag har inspirationen som krävs. Det får bli efter flytten. Önskar dig en äggstra trevlig påsk, blir det påskmiddag hos dottern kanske? Jag lär inte få träffa mina nära, när varken jag eller dom har bil känns det alldeles på tok för krångligt, i alla fall så länge jag har en liten hundkompis. Och det är helt okej…
    Kram från pörtet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.