Kvick

Hej på Er!
Lite gnälligt här på dagarna, eftersom det är en löptik i grannskapet. Det är mycket att nosa på ute och han vill ut hela tiden. Vet ju inte om han är kissnödig eller om det bara är tiken som drar? Tror inte att hon ska löpa så länge till, så kanske det blir lugnare sen?

Klicker däremot är ovanligt lugn. Han brukar ju sluta äta och sitta och yla, men jag har inte märkt något av det den här gången? Alltid något!
Här stormar det ikväll och det både snöar och regnar. Inte kul att gå ut med hundarna, så det blir bara kortversionen nu. Hoppas Du har bättre väder?
Det här inlägget postades i Allmänt, Klicker, Kvick. Bokmärk permalänken.

2 svar på Kvick

 1. Paula skriver:

  Ja det blir nog flytt så småningom. Är ju tre månaders uppsägning. Har haft lite problem med att hitta lämpligt boende, men det blir inom byn.
  Har ni inte fått nån snö nu heller när övriga landet fullkomligt drunknar i vit blötsnö? Nästan så även jag tycker att det räcker nu. Men snöplumsande är åtminstone bra motion, värre för Blinka som får stora snöbollar i pälsen. Men det utlovas kalla grader till helgen och då försvinner det problemet¨Kram från pörtet, oavsett var det ligger, tihi

 2. paula skriver:

  Ojoj, lilla Valter, chihuahuan i huset bredvid var alldeles galen när Blinka löpte, enligt hennes matte. Han bara satt och gnydde. Och som hon löpte flickan, det tog liksom aldrig slut! För mig är det jobbigaste att hon då ska stanna o pinka var femte meter eller överallt där det gått andra hundar, hur drygt som helst.
  Ja detta med bäddar till djuren är ett kapitel för sig. Det spelar ingen roll om jag köper flera bäddar, dom ska ligga i samma i alla fall. Candie har en bädd hon tar till när hon kommer på besök (Hasses hund=)Den lämnar hon inte förrän dom ska hemåt. Astrid ligger oftast i en hundbädd som jag ställt uppe på ett skåp så hon kan spana ut. Dit har inte Torsten tillträde!
  Ha en fin vecka, kram från pörtet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *