Klicker fyller år idag!

önskar 
Matte och Kvick

Det här inlägget postades i Hundgrattis, Klicker. Bokmärk permalänken.

1 svar på Klicker fyller år idag!

  1. Paula i pörtet skriver:

    Hej, ja grattiset hamnade på facebook denna gång. Frisk och kry om jag förstår, det är Blinka också. Jag hoppas på några fina år tillsammans ännu. angående låta hund stå utanför affär så är det lite annorlunda här i vår lilla by. Visst, det kan komma någon som bara nappar med sig henne, men i byn känner alla både henne och mig och då har nog någon ögonen med sig. Det är alldeles för opraktiskt att jag ska gå till affären, nästan två kilometer o sen hem, utan hund, för att sen gå o rasta henne! Kram från pörteborna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.