Hänt i veckan!

Nu har jag fått lite ordning på balkongen!

Hoppas det växer till sig och blir lika frodigt som förra sommaren? Passade på att föreviga lupinerna som växer efter promenadvägen med Klicker. Det växer inte så mycket blommor runt där jag går, så det blir inga midsommarblomster i vasen till midsommar.

Här sitter han i spenaten.

Vi har haft fint väder med lagom värme i några dagar, men idag har det regnat en skvätt och det ser inte så ljust ut för morrondagen, som är Midsommaraftonen. Hos mig blir det inget speciellt firande. Lite Matjessill, ingen färskpotatis och sen jordgubbar med grädde. Det räcker för mig!

Önskar Alla en …

Det här inlägget postades i Allmänt, Inredning, Klicker, Midsommar, Natur. Bokmärk permalänken.

2 svar på Hänt i veckan!

 1. Kicki skriver:

  Aha var det där din målade kabel skulle hamna. Fint!
  Klicker är så fin i spenaten.
  Mina hundar är så olydiga att dom inte stannar kvar sittande om jag skulle vilja fota dom så.
  Helgen är över för den här gången. Hoppas att den var trevlig för din del.
  Kram

 2. Paula skriver:

  Så fint han poserar! Och stilig som bara den! Blinka är jättetrött på att posera, hon tycker jag är tjatig…
  Ja inte såg jag många blommor där på ditt fält, jag har plockat säkert fjorton sorter i min midsommarbukett. Kan kanske namnet på ett tiotal av dem. Just det, nu måste jag googla på svinmålla, den ska vara ett gott ogräs, men är inte säker på hur den ser ut.
  Jag blir hemmavid imorgon, Blinka är i höglöp och lägger undan svansen. Alla hanhundar blir som galna. inklusive stackars lilla Valter här på gården. Att gå upp och träffa massvis med andra hundar imorgon är bara stressande. Jag har då sett midsommarstången resas tiotals gånger ändå. Det får bli ett annat år igen. Idag är dom där och majar stången, gillar att titta på alla fina folkdräkter och så gillar jag folkmusiken. Nå, det går fler tåg. Jag gjorde en tjälknöl idag, perfekt sommarmat. Och både sill o lax blir det också på bordet. Ha en riktigt skön helg/Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *