Tulpaner!

Jag satte några tulpaner i krukor på balkongen i höstas.
Dom har tagit sig väldigt dåligt! Antar att det beror på den kalla våren?

Som Du ser så har dom inte kommit så långt och vissa blommar nere i bladrosetten. 
Mycket arbete för dåligt resultat och inte är det ju gratis heller!

Det här inlägget postades i Allmänt, Blommor. Bokmärk permalänken.

1 svar på Tulpaner!

  1. Paula skriver:

    Hej, är det till att ha ny blogg igen, "ler" Du är mer nomad än jag, fast jag flyttar ju på riktiga bopålar medan bloggen alltid har samma adress. Tänk förresten, nu har jag ju bott på samma adress över tre år, det var inte illa! Inte har jag tänkt att flytta heller, förutom varje gång jag måste ta bussen till stan, "asgarv" som imorgon. Ska till vårdcentralen, den närmaste ligger numera 4 mil bort sen dom stängde här för ett par år sedan. Det går en buss som är framme där klockan nio, problemet är att det inte går någon buss hem igen förrän kvart i tolv! Då ska jag alltså fördriva tiden i en liten håla där det enda som finns är en närbutik…Såg också idag att dom har artrosskola i stan nästa vecka, självklart kvällstid. Sista bussen hit till byn går från stan halv fem…ja du förstår säkert… Lycka till med blommor och blader, de tar sig nog när värmen kommer/Kram från pörtet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *