Middagsmat

Idag blev det Tjockpannkaka till middag!

Hade tyvärr inget fläsk eller bacon hemma, så det fick bli lingonsylt till.

Det är ju också gott med en hårdbrö’macka och ett glas möjlk till. Blir ju flera bitar som ska frysas in och då kan jag ju steka fläsk eller bacon när jag värmer upp den. Idag har det varit mulet här, men inte så . Ser inte ut som vi får se solen på några dagar nu och det är trist.

Det här inlägget postades i Mat. Bokmärk permalänken.

2 svar på Middagsmat

 1. Kicki skriver:

  Gott med ugnspannkaka. Jag bryr mig sällan om att ha fläsk eller bacon i. Det duger gott utan med sylt.
  Kram

 2. Paula i pörtet skriver:

  Hej, borde laga en fläskpannkaka nån dag, är ju så gott. Risenta saluför olika sorters vegetariska biffar, man kan ju köpa olika bönor och linser och mala själv men jag orkar inte…lite dyra var dessa, men det räcker till minst 3-4 portioner till mig så då är det förlåtet. Blir nog inte vegetarian, men äter mer och mer sällan kött, i synnerhet nötkött. Blir mest kyckling och köttfärs här…
  Semlorna får du ha för dig själv, såg i affären idag såna som såg ut som negrer, eller vidbrända, tror det var chokladsemlor, bläk
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *