Pläden!

Nu är en av två plädar färdig!

Fransen drejad och nya pläden påbörjad här. 
Den första pläden har tagit väldigt lång tid, eftersom motivationen inte har funnits. 
Hittills har jag vävt ca 20 cm på nya pläden. Nu hoppas jag kunna väva ca 20 cm per dag, så dessa blir klara någon gång?
Ha det gott och på återseende!

/Britten

Det här inlägget postades i Vävning. Bokmärk permalänken.

2 svar på Pläden!

  1. Paula skriver:

    Dreja fransar? Det lät knäppt, trodde man drejade i lera? Dreja bi kan man göra i segelbåt. Det är en ambition att åstadkomma en viss mängd resultat varje dag, jag brukar också ha sådana mål, men bara vad gäller läsandet. Jag ska läsa minst 50 sidor i min pågående roman varje dag, sen ska jag läsa minst 10 sidor i den faktabok jag har under läsning. På så sätt kommer jag vidare ganska bra. Få är dagarna när jag inte uppnår de resultaten. Ha en skön söndagkväll, kramen

  2. Kicki skriver:

    Jag skulle aldrig ha tålamod att väva annat än trasmattor, inte ens det har jag vävt på flera år nu. Sitter en halvfärdig i vävstolen.
    Plädarna blir jättefina.
    Kram/Kicki

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *