Nyklippt!

Nu har jag klippt Klicker!

Han ser hemsk ut! Och rolig!
Jag har ju klippt Famos, min Riesenschnautzer, några gånger och det var ju inte så svårt! Har ju också kvar klippmaskinen. Så jag tänkte, dels att det kunde vara skönt för Klicker att bli av med pälsen nu på sommaren och att jag skulle få det lättare att borsta den?
Nu var det inte så lätt som med Famos, för han hade strävare päls och inte såå mycket underull som Klicker!
Började med att ta långhåret först och det gick ju som en dans, men sen? När jag kom ner till underullen, så orkade inte klipparen igenom och det blev taggigt och fult. Fick till slut fortsätta att jämna till någorlunda med saxen. Därför ser det inte så vackert ut!
I sex timmar höll jag på med några pauser emellan! Det var ett jäkla jobb och ont i ryggen och knäna fick jag, eftersom jag måste stå böjd och på knä. 
Men nu är det gjort och jag får jämna till vartefter det växer ut? Men det kan ta tid innan han återfår sin rätta längd på pälsen.
Så nu är han både nyklippt och nybadad! 

Ha en fin dag!

Det här inlägget postades i Klicker. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.