Tisdagstema: Pyssel!

Detta är mitt lilla pyssel!
Vävning är en av mina hobbies och nu har jag suttit i vävstolen och kommit lite längre på mina plädar.

Vill Du se fler pysselbilder kan Du kika in på http://www.tisdagstema.se

Ha det gott och på återseende!

/Britten

Det här inlägget postades i Tisdagstema, Vävning. Bokmärk permalänken.

3 svar på Tisdagstema: Pyssel!

 1. Kicki skriver:

  Så fin pläden blir.
  Jag har bara vävt trasmattor, men det är ett par år sen jag satt i vävstolen nu.

 2. Violen skriver:

  Ett pyssel jag också gillar men det är länge sedan jag satt vid vävstolen! Har vävt gula, ulliga och sköna plädar! Lycka till med dina!

 3. Paula i pörtet skriver:

  Hej, vi har nu ställt upp fyra vävstolar i vår föreningslokal där vi försöker sysselsätta flyktingarna. Kvinnorna är väldigt duktiga på att väva och kön var lång när vi bara hade en vävstol i början. Nu flyter det på förutom att det är sommarlov även för handarbetsgruppen. Mattor är det enda jag sett i vävstol tidigare, så fin pläden blir! Ha en skön helg, här smattrar regnet på taket, kallt är det också, fast det passar ju mig bra
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.