Tisdagstema: Mönster!

Tre gamla stickmönster som jag gillar!
Vill Du se fler mönster kan Du kika in på Tisdagsema

Det här inlägget postades i Tisdagstema. Bokmärk permalänken.

9 svar på Tisdagstema: Mönster!

 1. Kicki skriver:

  Var håller du hus??

 2. Paula i pörtet skriver:

  Hej Britten, idag är det tisdagstema, så på det nu! Dags att det händer nåt här!
  Kram

 3. Paula i pörtet skriver:

  Hej, inte tittar jag på Strömsö alls, bara om jag ramlar in mitt i programmet av misstag. Tror det går lite väl tidigt för mig. Kanske är det någon sen repris jag sett ibland, blir alltid så nostalgisk då jag hör mina finlandssvenska toner…
  Nu önskar jag dig en riktigt skön Valborgshelg, jag hoppas nattens nyfallna snö hinner tina bort innan brasan tänds, om den nu går att få fyr på med tanke på mängden väta som kommit ner
  Kram

 4. Mias Mix skriver:

  Härliga gamla 80-talsmönster. Kul att sticka 🙂

 5. Ulrika Landin skriver:

  Ja, det där om något är ju mönster 🙂

 6. Paula i pörtet skriver:

  Får jag välja så blir det mönster nummer ett. Du har väl några i gömmorna kan jag tro…Om du visste vad mycket mönster och handarbetsmaterial vi samlar in till vår duktiga handarbetsgrupp som jobbar med tre vävstolar, 6 symaskiner och ack så många virk och sticknålar. En underbar hobby för dem som kan…
  Kram

 7. Fina gamla mönster som fortfarande står sig!

 8. Anne-Mari skriver:

  Fine strikka plagg !
  Gensaren i midten blir fin til sommaren.

 9. Jenny skriver:

  Jag skulle gärna vilja lära mig sticka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *