Hemligheter!

Igår hade vi soligt, men lite kyligt!
Dottern, mitt yngsta barnbarn och jag, åkte till Dotterns far och  hälsade på. På vägen dit stannade vi på Torps köpcentrum i Uddevalla och köpte lite blommor och en smörgåstårta med oss.
Till mig själv köpte jag en randig Orkidé. Tidigare har jag haft en rosa som levde i fyra år och jag hoppas att denna gör det också.

När jag sen kom hem så hängde denna fina, dubbla Våreld på dörrhandtaget!
Den var i en papperskasse som det stod ”Mysig vår” på och det vållade mig en hel del huvudbry? Vem hänger blommor på min dörr? Mig veterligt har jag inga beundrare?
Men en granne hade sett ”beundraren” knacka på min dörr och då förstod jag vem det var!
Men det är en hemlighet, som jag behåller för mig själv!  😉 Nu är det många blommor i mitt köksfönster

En salig blandning av jul- och vårblommor. Julstjärnan vägrar att dö och Amaryllisen är en av två överlevare sen tidigare jular. Den andra är placerad i vardagsrummet för att få lite värme av solen ibland. Den står och stampar även om knoppen har kommit upp ur löken. Det är inte så varmt över elementen så det blev någon fart på den. Märkligt nog så var den först förra året? Här blåser en iskall vind idag och solen lyser med sin frånvaro. Undrar när värmen skall komma?

Det här inlägget postades i Blommor. Bokmärk permalänken.

2 svar på Hemligheter!

 1. Paula i pörtet skriver:

  Men så spännande, har du en vårromans på gång???
  Den orkiden var inte tokig alls, den ser mer levande ut än de enfärgade som jag inte alls är förtjust i. Försöker så gott jag kan ta livet av min vita som är så tråkig så klockorna stannar, ”ler”
  Vi anlitar numera en hundtrimmare till Blinka. Förut var det dottern som trimmade, men hon har fibromyalgi och får jätteont av att stå i konstiga ställningar i två timmar och klippa…
  Jag trimmar henne i slutet av mars varje år, och snö brukar det finnas kvar. Ibland kan jag inte låta bli att tycka synd om henne när hon ser ut att frysa, men tycker det ändå är så skönt när man slipper all lera i pälsen på magen.
  Inga vantar säger du, här säger jag bara Vantar på! Nästan nollgradigt imorse, även mössan åkte på under första hundpromenaden. Varför frysa när man inte behöver…
  Har vitsipporna börjat blomma hos dig ännu?
  Kram från pörtet

 2. Kicki skriver:

  Vilken trevlig överraskning att hitta en blomma på dörren när du kom hem.
  Dessvärre var det väl nån som missade att bli inbjuden på en fika.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.