Hundpromenad!

Idag har vi haft sol, men blåsigt. Riktigt kallt i vinden och man får klä på sig ordentligt.
Passade på att ta en bild på Bernarda, min granne, hennes hund Bamse och Klicker när vi gick våran dagliga promenad.

Det här inlägget postades i Hundar, Klicker. Bokmärk permalänken.

2 svar på Hundpromenad!

  1. Paula skriver:

    Hej, min väninna här i byn kommer också från Polen. Finland och Plen har ganska mycket samma matkultur med svamp och syrade grönsaker och sånt. Det är med henne jag tillbringar hela hösten i svampskogen..fast nästa höst ska flyktingarna få vara med också hihi
    Ha en skön helg

  2. Paula skriver:

    Jag tycker din väninna har ett så speciellt namn, Bernarda, har aldrig hört det förut. Förstår att det är femininformen av Bernard som ju inte heller är så vanligt. Ser allt lite snörester på marken, här har vi lite mer, men det gick inte alls bra att gå med sparken idag, stora gruskorn tittar upp överallt och stora vägen är snöfri så man får lyfta sparken över vägen.
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.