266: Skaparglädje 17/366

Skaparglädje känner man när man sysslar med sån’t här!

Ha det gott och på återseende!

/Britten

Det här inlägget postades i 365 foton. Bokmärk permalänken.

2 svar på 266: Skaparglädje 17/366

  1. Paula i pörtet skriver:

    Hej, mina fågelvänner är kvar, mest domherrar och talgoxar, några nötväckor. Ibland klagar dom på att frukosten serveras för sent, sisådär vid elvasnåret…men det struntar jag i. Jag är iaf konsekvent o ger samma tid varje dag…Det är snyggt med blåvitt, jag har äntligen börjat fundera på en cafegardin till köket. Alltså med både längder och en kappa. Mest för att få in färgklickar i mitt gråa kök. Men vi får se om det dyker upp någon gardin jag gillar, äår lite allergisk mot blommiga gardiner o det tycks mest vara såna mönster..
    Nu hoppas jag på lite mindre kyla så vi kan gå längre än till affären
    Kramen

  2. Anita Malta skriver:

    Fyndig tolkning och vissst är det härligt med skaparglädje oavsett vad det är man skapar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.