286: Spelglädje 5/366

Spelglädje känner jag när jag vinner i poker!
Mitt äldsta barnbarn har köpt en väska med pokerattiraljer. Vi spelar ju inte om pengar, utan med dessa marker och det är Texas Holdem som gäller! Tidigare har jag bara spelat Poängpoker och Yatsy och andra spel med Pokerstuk. Detta var roligt också. och kommer säkert att spelas fler gånger?

Ha det gott och på återseende!

/Britten

Det här inlägget postades i 365 foton. Bokmärk permalänken.

2 svar på 286: Spelglädje 5/366

  1. Kicki skriver:

    Jag gillar spel, men det där har jag aldrig spelat.
    Bra temaval.

  2. Anki skriver:

    Absolut en passande bild till temat – bra tänkt! Själv är jag inte så road av spel, men får "offra" mig för barnbarnens skull 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *