Nyårsaftonen!

Förflöt lugnt hos mig, förutom Klicker som är skotträdd och skakade, hade diarré och kräktes under kvällen.
Försökte lindra hans plågor med fetvadd i öronen och en halsduk virad runt huvudet. Dessutom hade jag radion på hög volym. Lite hjälpte det ju att jag också matade med godis runt midnatt när smällandet var som värst här. Han hörde ju en del, men han reagerade inte så mycket på det ändå, så visst hjälpte det med arrangemanget?

Han ser sannerligen rolig ut i sin mundering och t.o.m. Mio fick en chock när han kom för att dricka vatten? Mio hade legat och sovit hela kvällen och gick för att dricka vatten, som jag sa, och när han vände sig om fick han syn på Klicker och stelnade till och stirrade med ögon stora som tefat. 

Han kände ju inte igen Klicker!

Passade på att ta en bild på honom och så här stod han i säkert fem minuter och viftade på svansen under tiden. När han konstaterat att det inte var någon främling, så gick han vidare och jag fick mig ett gott skratt!
Önskar Dig en God Fortsättning på 2016!

Ha det gott och på återseende!

/Britten

Det här inlägget postades i Allmänt, Klicker, Mio. Bokmärk permalänken.

4 svar på Nyårsaftonen!

 1. Sylvia skriver:

  Ditt foto fick mig att le men att han mådde så pass dåligt var inget roligt att höra. Kan dock förstå att missen blev misstänksam när han såg honom 😉

 2. PIXILIE - Erica Pettersson skriver:

  Han ser ganska så söt ut i den munderingen i alla fall 🙂
  Vad skönt att det verkade hjälpa (lite grann i alla fall).
  Jag tycker så synd om alla hundar på nyårsafton. De vet ju inte ens vad det är som låter, bara ATT det smäller högt…

 3. Paula skriver:

  Hej, puh, slut på nyårsnatten och fyrverkerierna. Här smälldes mer än vanligt men hundarna min o exets, var jättelugna och trygga. Det blir bättre för varje år, och ingen är gladare än jag. Även turister här på vår gård smällde av raketer, och jag oroades mer över hur hästarna skulle reagera! Deras matte var som vanligt på kvällsjobb, kom hem vid tresnåret på natten. Hon är ansvarig på turistanläggningens restaurang och det var ju stor baluns där igår kväll.
  Allt har avlöpt väl, hästarna mår bra liksom människor och andra djur. Lite sent blev det allt, kom i säng vid fyrasnåret, ooops
  Önskar dig och djuren en fin fortsättning på det nya året. Glöm inte att fota din fina utsikt en dag då sikten är bättre!
  Kram från pörtet

 4. Kicki skriver:

  Stackars Klickar, men det gick tydligen rätt bra ändå.
  Kul med katten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.