Klor!

Idag har vi varit till Varekils veterinärklinik och klippt klorna på vovvarna!
Var där i slutet på maj, så dom har blivit lite för långa. Igen!

Klippte håret på tassarna i morse och det blev en aaaning taggigt. Men vet. som klippte såg iaf klorna. Stackars Rollie som är så rädd att gå på hala golv, fick panik när vi skulle gå in där och sen måste dom upp på bordet och han var stel som en pinne när han låg där. Det var ju inte så högt, bara ca 40 cm, men mina står ju aldrig på något bord. 
Nu ska vi dit om 4 veckor igen, för att försöka få dom ännu kortare. Eftersom dom bara är på åkrarna runt omkring, så slits dom ju inte heller. Där gör dom ju inga race heller precis!
Efter detta åkte jag in på bilskroten som ligger efter vägen och fick luft i mina däck. Jag var ju där i våras och köpte 2 begagnade sommardäck som dom satte på mina fälgar. Troligtvis är ena fälgen (lättmetall) lite skev eller nå’t, för luften har pyst ut i höger fram. Det upptäckte en grannkille, som fyllde på med sånt där skum, så jag skulle klara mig ett tag. 
Tänkte också köpa batterivatten där, men dom hade bara 25-liters och det var nog att ta i. Så jag åkte in på en bildelsaffär i Henån och köpte en flaska istället. Mitt batteri är ju inte det bästa precis och vattnet försvinner i det. Ska nog investera i ett bättre begagnat till hösten?
Sen var det in på ICA och handla lite och hem igen!
Nu har vi ju riktigt skönt väder här, men även om fläkten är på i bilen, så blir det alldeles för varmt! Puh!
Ha det gott!

Det här inlägget postades i Klicker, Rollie, Veterinärbesök. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.