Rollie!

Grattis
13-årsdagen!

Ett nytaget foto dagen till ära
Glenhaven Roll The Dice
född
14/4  2001

Vid full vigör och jag hoppas att jag får ha dig kvar länge än!
Många nospussar från matte och Klicker.
 
Det här inlägget postades i Allmänt, Hundar, Hundgrattis, Rollie. Bokmärk permalänken.

4 svar på Rollie!

 1. Kicki skriver:

  Det är både imponerande och mysigt att få ha en så pass storvuxen ras så länge. 13 år är en aktningsvärd ålder.

 2. Paula i pörtet skriver:

  Hej, goa Rollie, jag hoppas Blinka ska få en fin ålderdom och leva många lyckliga år ännu.
  Två katter har jag, Astrid är inte lika ofta med ute på äventyr om än det händer. Hon är ett matvrak av guds like, härom dagen fångade hon en mus i skåpet under diskbänken! Det slutade med att bägge katterna lekte med den stackars musen under min säng och då tog jag Blinka och gick ut för jag stod inte ut med djurplågeriet. När jag kom in igen så låg det en blodpöl på köksgolvet så jag förstod att kampen var över…
  Ha en skön påskhelg/Kramen

 3. Dehäreja skriver:

  Grattis på 13-årsdagen fina fina Rollie ♥
  Goa matte har säkert bjudit dig på någon extra liten godbit idag 🙂
  Kram till matte!

 4. Blåklinten skriver:

  Pussar o kramar från oss i Lerum.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *