Katter!

Bejlis är borta!
Hon har inte synts till på en par veckor. Nu kan ju katter komma och gå lite som dom tycker, men det är ovanligt att dom är borta så länge. Hon var ju försvunnen tidigare en gång, men kom tillbaka efter ca 10 dagar, men nu är det 3 veckor sen jag såg henne och jag förmodar att hon inte kommer tillbaka.
Henne fick jag ju överta av en granne, som i sin tur fått henne av Carina sen Oskar blivit allergisk.
Hon var en kärvänlig katt som fångade mycket mus och la dom framför ytterdörren och jamade för att jag skulle se vad duktig hon var.
Hon kommer att vara saknad av oss andra, men inte av Ia som aldrig accepterade henne.
Det är inte roligt när en katt försvinner och man inte vet vad som hänt. Men har hon förolyckats, så hoppas jag att det gick fort så hon slapp plågas?
R.I.P. Bejlis. Vi ses vid regnbågsbron och hälsa Famos!
Här har Ia lagt sig till ro!
Det var väldigt vilka gula ögon hon fick av blixten? Hon ser nästan lite farlig ut?
Farlig är nog inget man kan beskylla henne för, snarare tvärt om. Hon är en snäll katt, men väldigt rädd av sig. Vågar inte vara inne när det är något som låter, t.ex. tvättmaskin eller torktumlaren.
Jamar och skriker väldigt mycket och är riktigt pratsam. Hon hörs lång väg när jag är ute med hundarna!
Hon är 10 år nu och henne fick jag av Carina (Hm?) för lika länge sen. Dom kunde inte ha kvar henne sedan det brunnit i deras hus och dom var tvungen att bo på annat håll till huset var klart att flytta in i och dom inte kunde ha henne på det tillfälliga boendet. Hon har varit Orustbo tidigare, eftersom hon är född här hos en kompis till Carina.
Nu när det börjar bli lite kyligare ute, så vill både Ia och Mio vara inne mer. Speciellt på nätterna och då ska det sovas helst i soffan.
Så här ligger Mio och sover!
På soffryggen med ryggen mot mig.
Klicker brukar också ligga i soffan, men för att jag skall få plats så får han allt ligga på golvet när jag sitter där. Den enda som inte ligger där är Rollie.
Rollie ja! Han borstade jag igår och då blev det lite hår i hinken. Han lättade nog något kilo på det?
Dom här hundarna fäller ju jämnt, men den här tiden är det extremt mycket. Måste använda stålkam för att komma igenom pälsen och få bort underullen ordentligt.
Ja, det var lite som jag hade att säga för den här gången!
Önskar Dig en fin helg!
Det här inlägget postades i Bejlis, Hundar, Ia, Katter, Mio, Rollie. Bokmärk permalänken.

2 svar på Katter!

 1. Paula i pörtet skriver:

  Hej!
  Ojsan, usch för katter som springer bort! Man har ju liksom på näthinnan att de sitter fast någonstans inklämda och inte kommer loss eller att de blivit överkörda och ligger skadade…fy så trist!
  Sovrummet blev jättefint, jag håller precis på att planera vad jag vill ha på väggarna. Gamla tavlor som hängt med i alla år får nu stryka på foten, jag är så trött på dem. Har ramat in lite stora vykort, bl.a Bror-Erics i Hälsingland, hans mustiga motiv både av landskap och kvinnor tilltalar mig. Han gick nyligen bort, nu skulle man ha en äkta tavla i sin ego, de brukar ju stiga i värde som sjutton när konstnären dör.
  Kanske ska du inte helt ge upp hoppet om katten, har du satt upp några lappar i området? Det gjorde jag förut då torsten försvann i Björsjö.
  Lilla Rambo får bara gå ut när jag är med, det är sån biltrafik här nere på gården så morr!
  Kram från pörtet

 2. Viola skriver:

  Å nei!! dette var TRIST!! :´/
  tre uker er lang tid ja!! men prlv å heng opp lapper med savnet på, og bildet av den og ditt nr..
  jeg har hørt historier hvor katter kommer til rette etter flere måneder.. jeg håper på det beste, at den kommer hjem til dere igjen!

  koselig å se de andre kattene her, bildene av dem alle, så vakre, både bilene og kattene!

  Ia redd for tørketrommel og lignende lyder i huset.. hvids den opplevde brann i sitt forrige hus (?), så kan kanskje det ha en sammenheng at den er redd for slike lyder nå.. kanskje..

  Jeg håper du har det bra ellers, og jeg skal sende gode tanker til Bejlis og håpe at den kommer tilbake til deg og dere!

  Godklem fra meg! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.