YIPPII!

Nu kommer regnet!
Det var bra, för idag har jag gödslat gräsmattan och då vill jag ha mycket regn. Köpte en säck Blåkorn på 15 kg och det skulle räcka till ca 600 kvm. Men det räckte inte riktigt till gräsmattan som är ca 525 kvm. Det var inte så stor bit kvar att gödsla, men jag får köpa till lite så det blir gödslat överallt. Sen lär jag väl få klippa ihjäl mig i sommar?

Igår badade jag Famos!

Här ligger han och torkar och vilar ut sig efter den ”hemska” upplevelsen.
Det tar ju inte så lång stund, men det känner på ryggen att stå böjd och tvätta honom. Det är faktiskt lätt med det schampot jag har, för det blandas ut i en hink med vatten och sen tar jag svampen och tvättar. När det är klart, så har jag kopplat trädgårsslangen till duschen inne och spolar av honom. Det är ungefär som att tvätta en bil. Fast bilen står ju stilla förstås!

Här från en annan vinkel och han gillar inte när jag sätter mobilen framför näsan och fotar. Därav den mulna blicken!

Idag skall han klippas!
Det blir lite mer ansträngande för min rygg, men jag får ta det i omgångar, så jag får vila den mellan varven.
Han kommer att bli såå fin när han är klar! Bild kommer senare.

Nu ser jag att det regnar på bra här och jag hoppas att det inte blir åska. Kanske det inte vore så dumt med lite mat, efter ”allt” arbete?

Hoppas att Du har en bra dag?

Det här inlägget postades i Famos, Hundar. Bokmärk permalänken.

1 svar på YIPPII!

  1. Dehäreja skriver:

    Som jag skrev på din Facebooksida:Vilken typisk görgo Riesenblick Som du kanske vet har jag haft 3 Riesen själv…. ♥♥♥Kram och puss på nosen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.