Dimma!

Trist väder här!

Det var länge sen jag såg solen, men i morgon ska det ju bli bättre och lite kallare. Inget ont som inte har något gott med sig!

Jag bor under en balkong och så här ser det ut mot Henån idag.
I förrgår när jag kom hem från dotra så såg det ut så här i kryddhyllan!

Kopparna låg på golvet och kaffefaten hade halkat ner i horisontellt läge. En kopp var i småbitar, men den stora hade visserligen också gått sönder, men jag ställde den tillbaka med det trasiga inåt, tills jag hittat någon ny. Synd på den koppen, för den hade jag fått av dotras pappa, som haft den som kaffekopp när han jobbat i skogen. Där höll den bättre än hemma hos mig!
Här är marodören!
 

Bejlis! Som väl försökt att komma upp på överskåpen, antar jag? Här hade visst vart cirkus medans jag var borta, för kompostgallret som jag satt för, med en stol som stötta, också hade rivits ner och en blomkruka i köksfönstret låg på golvet. Blomman, en orkidé, hade tappat alla sina blommor.
Misstänker att Klicker, som här helgalen numera p.g.a. löptikar i huset, hade lyckats ta sig in och upp i fönstret. Famos som var instängd i köket brukar i alla fall inter riva ner gallret. Måste sära på Famos och Rollie när jag åker bort, eftersom Rollie gärna ger sig på Famos.
Otroligt roligt med djur, eller hur?

Idag var inte katterna ute länge! Riktigt slapparväder idag, antar jag?

Mio!

Ia!
Stackars henne som ligger i soffan och blir antastad av Rollie och Klicker ibland när kärlekskänslorna tar överhand. Hoppas att löptiden på tikarna snart är över?

Önskar Dig en fin kväll!

Det här inlägget postades i Bejlis, Ia, Mio, Natur. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.