God fortsättning på 2013!

Long time no see!
Testade att starta datorn eftersom det var så dåliga program på TV:n igårkväll. Märkligt nog så startade den och jag kunde läsa igenom alla bloggar jag missat på flera veckor.
Får väl se hur långt jag kommer idag?

Hur har Ni det? Själv har jag det bra och jul och nyår har varit lugna. Klicker däremot gillar ju inte när det smäller, men det varade ju inte så länge, så han lugnade snart ner sig.
Här är det löptikar i huset, så Rollie och Klicker är alldeles galna! Gnäller och skäller och hör absolut inte vad jag säger. En jobbig period alltså. Både för mig och hundarna. Famos är ju kastrerad som tur är, annars hade det väl varit kaos här?

Det här är vad jag sysslat med de senaste dagarna:

Tagit bort den gamla köksfläkten och skåpet som satt ovanför. Vilket j-a jobb!
Sen såg det ut så här.

USCH! Sen skruvade jag fast den nya som är inköpt på IKEA.

Rostfri och grann!
Fungerar bra gör den också. Tyvärr funkade inte kallrasspjället, så IKEA ska skicka ett nytt. Det är ju gjort av plast, så det kärvar. Det öppnar sig som det ska, men det stänger sig inte när jag stänger fläkten och därmed blåser det in kalluft. Nu återstår det bara att montera dit en kryddhylla istället för skåpet som hängde där och en skiva som täcker till upptill.
Ska försöka ta en bättre bild på när det är klart.

Tänk att nu har jag bott här i 3 år!! Den 4 januari 2010 flyttade jag hit och då var det både kallt och snöigt.
Så här såg det ut där jag bodde förut dan innan:

Snö och kallt!
Och så här den 16 januari 2010 på nya stället:

Nu är det barmark, grått och disigt och f.n. + 0.5 grader. Här har varit ca 10 cm snö, men sen regnade det bort. Hoppas att vi inte får en sån snövinter som då, för då blev vi insnöade, eftersom utfarten blåste igen och det var ca 2 m snövall vid utfarten. Jag har inget emot snön bara den kunde få ligga!

Det blev ett litet livstecken från mig i alla fall!
Får se hur länge datorn fungerar den här gången? Annars kan det dröja länge innan jag kan fixa problemet. Grafikkortet skall bytas och det kostar en del kronor. Något som jag inte har efter alla födelsedagar och helger.

Du får ha det så gott tills vi hörs!

Det här inlägget postades i Allmänt, Natur, Renovering. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.