En sak till!

Nu är paradhanddukshyllan uppe också!

En hylla till skall upp ovanför denna, men jag måste köpa specialplugg, för att kunna sätta upp den. Det är ju bara gipsskivor här och vanliga expanderskruv går inte att använda, eftersom det ska vara vinkelskruvar till den hyllan.

Provade också att sätta upp mina blå-vita tallrikar med plastkrokar för betongvägg, men dom var för grunda. Måste ha något som är längre från väggen, eftersom t.ex. djuptallrikarna kommer en bit ut därifrån. Skit också!
Det är ju såå dålig sortering på upphängningsskruv för gipsväggar.

Nej, tacka vet jag gamla timmerväggar!

Det här inlägget postades i Allmänt, Inredning. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.