Pension och annat!

Tänk att det ska vara så krångligt att ansöka om pension!
Det måste man göra ca 2 månader innan man skall ta ut sin pension. Trots att alla uppgifter finns på de olika myndigheterna, Pensionsmyndigheten, AMF och KPA, så måste man fylla i en massa uppgifter och skicka in.
Jag kan förstå om man söker bostadstillägg, att man skall fylla i och skicka in papper, men inte sin vanliga ålderspension.
Jag vet att det finns dom som tror att det går automatiskt, men se det gör det INTE! Det har faktiskt hänt att någon inte har fått sin pension utbetald p.g.a. detta. Stackars dom!

Efter 1:a december blir jag GAMMAL! He He!
Den andra fyller jag 65! Kan inte tro det själv. Just nu känner jag mig som 100 och många som är äldre än mig är mycket piggare och rörligare. Undrar hur jag ska känna mig sen? *Fniss*

I lördags var Carina, barnen och jag till hennes pappa i Bullaren och hämtade ved åt henne. Innan vi åkte åt vi frukost och jag passade på att ta några bilder.

Frukost!

Carina svingar brödskivan!

Kaprifolen blommar ännu!

Amerikanska blåbären får fin färg på hösten!

Ett av hennes land!

I somras slipade Carina altanen och laserade den i färgen teak.
Som Du ser så regnade det när jag fotade.
Vi åkte sen till Bullaren och som tur var så var det uppehåll under tiden veden lastades. Meja och jag tog en promenad och plockade några taggsvampar åt Carina, men tyvärr så glömde jag kameran.
När vi sen kom hem till Carina, så fick hon lära sig att backa med släp och det gjorde hon jättebra!
Igår kom äntligen elektrikern och monterade in mitt element i köket!

Hoppas att det blir lite lägre elräkningar och att värmen håller sig längre än med det gamla elementet, som var från början på 80-talet?
Dessutom fixade han utelamporna och igårkväll lyste i alla fall 2 av de 3 han fixade. Den tredje behövs nog bara byta lampa på?
Nu har jag inget mer att berätta, så jag
Önskar Dig en fin dag imorgon!

Det här inlägget postades i Allmänt, Renovering. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.