Det börjar…

….bli trångt!

Natti Natti!

Det här inlägget postades i Famos, Hundar, Ia, Katter, Klicker. Bokmärk permalänken.

1 svar på Det börjar…

  1. Viola skriver:

    Åååå, noe så søtt! :)Nå har jeg lest meg ned helt hit.. jeg har ikke hatt kapasitet til å gå rundt å kommentere i det siste.. har kun lagt inn bilder på min egen blogg.. men nå er jeg i gang, enn så lenge.. ;)Bra at det ikke ble så dyrt å reparere bilen som de på verkstedet først sa, men dyrt nok, helt sikkert! :/Jeg så Klicker med bandasjen også, jeg er glad han slipper den igjen og er blitt bra! :)Gratulerer med ny ovnelement, det blir sikkert bra! og du og de 4beinte kan kose dere i høst og vinter!Mange flotte bilder!og en ting til, du er så ung som du føler deg! alder er bare et tall.. er det ikke? jeg håper det! :)Klem og god natt herfra! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.