Surströmming!

Igår blev jag bjuden på surströmming hos Lena, som har hemsidan www.mycklebygarden.se

Det är inte många här nere som gillar det, men hon gör det i alla fall och hade en burk sen förra hösten liggande. Surströmming, mandelpotatis, rödlök och tunndbrödstut med ost är supergott!
Efterrätten var äppelpaj med glass. Smaskigt! Efter kaffet gick vi runt och tittade på hennes superfina trädgård. Nu har ju det mesta blommat över, men jag kan föreställa mig hur vacker den varit i sommar. Det finns några bilder på hennes fotosida på hemsidan, om Du är intresserad?

Lena har 3 Bordercollie som hon tränar och har tävlat med de 2 äldsta. I fjol tog hon en kull valpar efter ena tiken och då behöll hon en tikvalp själv. Alla valparna är mycket duktiga i vallning, men har ju inte börjat tävla ännu, eftersom dom bara är 1 år och 4 månader.
Mamman heter Zackriassa Humlan och pappan heter Loki. En bra kombination har det visat sig.
Lena funderar på att ta ytterligare en kull med samma föräldrar nästa år. Så är Du intresserad av en valp kan Du kontakta henne. Kontaktuppgifter finns på hemsidan!
Kravet för att få köpa en valp av Lena är att man kommer att valla eller syssla med någon annan hundsport, så att hunden får den aktivitet som den behöver. Alla hundraser behöver ju aktivitet, men just den rasen är ju i extremt behov att detta, annars finns risk att den får mentala problem.
En Bordercollie är inte, som så många tror, en lätt hund att äga. Men vill man ge den det den behöver, så är det ju en underbar hund!

Tack för en fin dag och en god middag!

Som vanligt glömde jag kameran, så det blev inga bilder denna gång. Idag har vi sol och varmt!

Önskar Dig en fin helg!

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *